V pátek 26.4.2024 bude na prodejně otevřeno od 13:00h. Děkujeme za pochopení.

EPONA Instant Mash - Instant Mash s probiotiky 15kg

Značka: Epona
760 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Směs vysoce kvalitních surovin, které jsou cenné zejména pro čištění a následně správnou činnost střev, zlepšují konverzi krmiva, jsou nepostradatelné při léčení kolikových stavů a výborně pomáhají při doléčování po operacích koliky.
Tato směs je vhodná pro rychlou regeneraci po velké zátěži, pro koně po operacích a v rekonvalescenci, pro staré koně a zejména pro koně a pony náchylné ke kolikám.

Díky přidaným probiotickým látkám zlepšuje využití živin, stimuluje střevní mikrofloru a díky dostatečné tvorbě hlenu pomáhá čistit sliznice od pevných nečistot ( písek, nestrávené zbytky potravy).

INSTANT MASH je možné doporučit i v pastevní sezoně. Vysoký obsah vitamínů stimuluje metabolismus a vede ke zlepšení využití živin a posiluje imunitní systém.

Vysoký obsah lněného semene pomáhá při línání, dodá koni lesk a naplní ho vitalitou.

Příprava směsi:
smíchejte 1 kg Epona Instant mash s 1,5 l teplé vody a dobře promíchejte. Nechte odstát cca 30 min a po té můžete krmit.

Doporučená krmná dávka:
Pony a hříbata do 1kg denně. Koně do 2 kg denně. Krmíme 1 – 3x týdně. 

Stravitelná energie:   10,4 MJ/kg 

Složení: Obsahuje: Doplňkové látky na 1kg:
40,0% pšeničné otruby 11,80% dusíkatých látek 12.000I.E. Vitamin A 
13,8% kukuřice 7,90% hrubého tuku 700 tj. Vitamin D3 
10,0% pšeničné vločky 8,60% hrubé vlákniny 90 mg vitaminu E
10,0% jablečné úsušky 6,90% popela 110 mcg biotin
9,0% lněné semínko 0,50% vápníku 130 mg železa
4,5% melasa 0,70% fosforu 65 mg manganu
2,5% olej z ostropestřce 0,62% sodíku 55 mg zinku
2,5% ovesné vločky   0,27% hořčíku10 mg mědi
2,5% droždí   0,31 mg selenu
1,4% chlorid sodný   0,22 mg kobaltu
1,0% sekaný tymián   0,52% lysinu
1,0% sekaná petrželka   0,20% methioninu
0,5% uhličitan vápenatý    
0,1% monokalciumfosfát    
0,1% oxid hořečnatý    
0,1% laktóza    

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: