V pátek 26.4.2024 bude na prodejně otevřeno od 13:00h. Děkujeme za pochopení.

Carnilove Dog Adult Duck & Pheasant

1,5kg
expedice následující pracovní den
230 Kč
4kg
expedice následující pracovní den
570 Kč
12kg
expedice následující pracovní den
1 540 Kč

Detailní popis produktu

Superprémiové kompletní krmivo bez obilovin a bez brambor pro dospělé psy všech plemen.

Kachní maso je ideálním zdrojem proteinů. Má vysoký obsah nenasycených mastných kyselin (PUFA), které snižují obsah cholesterolu v krvi. Je vynikajícím zdrojem niacinu (vitamínu B3). Niacin (vitamín B3) hraje důležitou roli při metabolických procesech v organismu a zároveň snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Kachní maso dále obsahuje vitamíny A a C a minerály, zejména železo, vápník a selen. Bažant je velmi dobrým zdrojem vitamínu B12 , fosforu a selenu. Kombinace kachního a bažantího masa tvoří dieteticky vyváženou a bohatou stravu s potřebným přísunem nezbytných aminokyselin.

Složení:
kachní moučka (30%), moučka z bažanta (22%), žlutý hrách (20%), kuřecí tuk (chráněno tokoferoly 8%), kachní maso (5%), kachní játra (3%), jablka (3%), tapiokový škrob (3%), lososový olej (2%), mrkev (1%), lněné semínko (1%), cizrna (1%), hydrolyzované skořápky korýšů (zdroj glukosaminu, 0,026%), extrakt z chrupavek (zdroj chondroitinu, 0,016%), pivovarské kvasnice (zdroj mannan-oligosacharidů, 0,015%), kořen z čekanky (zdroj frukto-oligosacharidů, 0,01%), juka schidigera (0,01%), mořská řasa (0,01%), psyllium (0,01%), tymián (0,01%), rozmarýn (0,01%), oregano (0,01%), brusinky (0,0008%), borůvky (0,0008%), maliny (0,0008%).

Analytické složky: protein 37 %, tuk 18 %, vlhkost 10 %, hrubý popel 8,5 %, vláknina 2,5 %, vápník 1,8 %, fosfor 1,5 %,

Nutriční složky: vitamín A 20 000 IU, vitamín D3 1500 IU, vitamín E (alfatokoferol) 400 mg, E6 zinek (včetně organické složky) 85 mg, E1 železo 70 mg, E5 mangan 35 mg, E2 jód 0,65 mg, E4 měď 15 mg, E8 selen (včetně organické složky) 0,25 mg,

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: